ÖZNUR SELÇUK

İ.Ü Arkeoloji lisansı ardından Eskiçağ Tarihi yüksek lisansı yaptı. İkinci üniversite olarak İnsan Kaynakları eğitimi aldı. Turizm, operasyon ve insan kaynakları alanlarında çalıştı. Bu süreçte çok sayıda ‘Kişisel Gelişim’ eğitimi ve ‘Uluslararası Yaşam Koçluğu’ ‘Kurumsal Koçluk’  ‘İlişki Koçluğu’ ‘Öğrenci Koçluğu’ eğitimleri aldı. 2021 yılından itibaren ICF / PCC unvanlı koç olarak mesleğini sürdürüyor.

2012 yılından bugüne, Fortiks Eğitim Danışmanlık’ta  koç  / danışman ve eğitmen  olarak görev yapıyor. Aynı zamanda Fa Coach Academy bünyesinde koç, eğitmen olarak görev yaparak koç yetiştiriyor.

Bugüne kadar Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde yüzlerce eczanede kurum hedeflerine odaklı IK yönetim süreçlerini oluşturdu; üç binin üzerinde eczane çalışanı  ile birebir koçluk ve takım koçluğu çalışmaları yaptı. İlaç ve medikal firmalara IK danışmanlığı yaparak  kurumsallaşma çalışmalarına destek verirken aynı zamanda yönetim / çalışan  ve saha kadrosuna koçluk ve eğitimler  ile destek sağladı. Performansı artıran, hedef odaklı; koçluk teknikleri, takım koçluğu ve kurumsal koçluk, IK ve personel performans yönetimi, işe alım ve yetkinlik bazlı mülakat yönetimi, beden dili, imaj ve iletişim eğitimleri verdi ve vermeye devam ediyor.

Kolektif bir çalışma olarak yayınlanan ‘Koçluk Teknikleri’ yazarlarından olan Öznur Selçuk, aynı zamanda sağlık sektörüne özel konsept dergilerde editörlük yapıyor ve IK köşesinde yazmaya devam ediyor.